De top 10 beste fietscomputer draadloos van 2024

Geschreven door Bas
12 Dec 2022

Inhoudsopgave

Populaire sportproducten

Geschreven door Bas | 22 feb 2023
Geschreven door Bas | 18 feb 2023
Geschreven door Bas | 5 Jan 2023
Geschreven door Bas | 26 jan 2023

Vergelijking van de top 10 fietscomputer draadloos

Ben je op zoek naar een nieuwe fietscomputer draadloos? Dan voorzien wij je graag van alle mogelijke informatie. Wij zijn namelijk alvast op zoek gegaan naar de top 10 beste fietscomputer draadloos. Aan de hand van een uitgebreide test hebben wij uiteindelijk de 10 beste varianten aan kunnen wijzen.

Over deze 10 beste fietscomputer draadloos lees je hieronder meer. We bespreken elk fietscomputer draadloos in het kort, zodat je voor jezelf de juiste keuze kunt maken. Daarnaast vind je aan het einde van deze pagina handige tips. Met die tips vind je snel de beste fietscomputer draadloos. Dat is, volgens ons, de fietscomputer draadloos die het beste op jouw wensen aansluit. Voldoende reden voor jou om dus ook goed over je wensen/voorkeuren na te denken.

Laatste aanpassing: 16 jun. 2023

1. Nince Draadloze Fietscomputer van Hoge Kwaliteit 2022 Model Fiets Computer Draadloos Waterdicht

5/5

Met de Nince fietscomputer heb je een hoge kwaliteit 2022 model fietscomputer in handen. Deze computer is gemaakt van robuuste materialen en is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden. Met deze computer kun je gemakkelijk jouw statistieken bijhouden en monitoren. De Nince draadloze fietscomputer heeft een grote LCD-scherm dat een helder en duidelijk beeld geeft. De computer is ook voorzien van een ontvanger waarmee je gemakkelijk je informatie kan ontvangen. Zo krijg je een real-time overzicht van je afstand, snelheid, rijtijd, maximale snelheid en meer. De computer is eenvoudig te monteren en te gebruiken. Met deze fietscomputer kan je gemakkelijk jouw prestaties monitoren en controleren.

2. LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel Hartslagmeter Borstband Cadanssensor Kilometerteller GPS 80+ Functies

5/5
De LHP BC200 Fietscomputer bundel is een kosteneffectieve oplossing die je alle gegevens laat zien die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren. Deze bundel bevat een BC200 fietscomputer, hartslagmeter, cadanssensor en kilometerteller. Met deze bundel krijg je meer dan 80 functies, waaronder real-time cadans, hartslag en calorieverbranding, snelheid, afstand, klimhoogte, GPS-navigatie, auto-pause, temperatuur, tijd, datum, stopwatch, metronoom, rondeteller, intervaltraining, vermoeidheidsindicator en meer. Deze draadloze 3-in-1 bundel is de perfecte keuze voor iedereen die prestaties wil verbeteren. Ben je op zoek naar een veelzijdige en kosteneffectieve fietscomputer? Kies dan voor de LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel. Deze bundel brengt alle essentiële informatie die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren, waaronder real-time cadans, hartslag en calorieverbranding, snelheid, afstand, klimhoogte, GPS-navigatie en meer. Met meer dan 80 functies is deze draadloze 3-in-1 bundel de perfecte keuze voor elke fietser. De BC200 Fietscomputer is eenvoudig te monteren aan het stuur via twee montage mogelijkheden. Het 2,4-inch LCD-scherm met grote tekst is gemakkelijk af te lezen, zelfs in het zonlicht. De oplaadbare batterij gaat 36 uur mee. Verbind de computer met de meegeleverde hartslagmeter en cadanssensor via Bluetooth en ANT+ en vergelijk je prestaties met je vrienden met de XOSS app of met je PC. Dankzij de compatibiliteit met verschillende fitness apps zoals Strava en Runkeeper kun je ook je gegevens eenvoudig exporteren via een .fit bestand. Ga vandaag nog voor de LHP BC200 Fietscomputer Draadloos 3-in-1 Bundel!

3. Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller Draadloos Waterdicht Automatisch Verlicht Scherm

5/5

▶ Automatisch Verlicht Scherm: het scherm wordt automatisch verlicht wanneer het donker wordt. Dit maakt het gemakkelijk om de kilometerteller op het scherm te lezen. ▶ Waterdicht: dankzij een IPX6 waterdichte behuizing kan het apparaat blijven werken in natte omstandigheden. De Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller is ontworpen voor de avontuurlijke fietser. De draadloze kilometerteller is waterdicht en heeft een automatisch verlicht scherm dat het gemakkelijk maakt om de gegevens op elk moment te kunnen zien. Het is eenvoudig te bedienen met de scan modus, zodat je tijdens je rit niet hoeft te stoppen om de instellingen aan te passen. De kilometerteller is gebouwd met een stevige behuizing die bestand is tegen stoten en schokken. De Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller is dus ideaal voor alle fietsavonturen. De Fibik Draadloze Fietscomputer Kilometerteller is een must-have voor avontuurlijke fietsers. Het waterdichte ontwerp en automatisch verlichte scherm maken het makkelijk om de gegevens onder alle omstandigheden in de gaten te houden. De scan modus maakt het eenvoudig om tijdens het fietsen instellingen aan te passen zonder te stoppen. De stevige behuizing zorgt voor een betrouwbare kilometerteller die perfect is voor alle fietsavonturen.

4. Sigma Fietscomputer Pure 1 ATS draadloos

5/5

De Sigma Pure is ook uitgerust met een zogenaamde “Automatic Trip Selection” functie. Deze functie berekent en toont automatisch een overzicht van de afstand, gemiddelde snelheid en rittijd voor elke rit. Ook geeft het een totaal overzicht van alle afgelegde ritten. Verder is het mogelijk om de computer op te laden via USB, waardoor deze altijd klaar is voor gebruik. De Sigma Fietscomputer Pure 1 ATS draadloos maakt het voor de recreatieve fietser mogelijk om te genieten van een ontspannen tocht. Door het platte design en het grote display is het makkelijk om onderweg je prestaties te controleren. De 1-knop bediening maakt het mogelijk om eenvoudig de prestaties in te stellen. Met de Automatic Trip Selection functie is het mogelijk om makkelijk de afgelegde afstanden bij te houden. Bovendien is de fietscomputer draadloos en makkelijk op te laden via USB. Kortom, een perfecte fietscomputer voor de recreatieve fietser.

5. Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL

5/5

Met de Strex Draadloze Fietscomputer 17 Functies Extra Groot Scherm Draadloze Fiets Computer Draadloos Waterdicht NL, kun je in real-time tot wel 17 verschillende gegevens bijhouden. De computer is zeer eenvoudig te monteren en te gebruiken, en past op elke fiets. Deze draadloze fietscomputer is ook waterdicht, dus ook als je in de regen fietst, kun je de gegevens bijhouden. Je kunt gemakkelijk je prestaties bekijken, zoals aantal gereden kilometers, je (gemiddelde) snelheid, je rijtijd, maar ook je hartslag, kracht, cadans en temperatuur. Met het extragrote scherm kunnen de gegevens duidelijk worden weergegeven. Je kunt ook je ritten opslaan en vergelijken met je vorige ritten. De Strex Draadloze Fietscomputer heeft een batterijduur van maar liefst 30 uur stand-by. Het is dus een handig en krachtig hulpmiddel om al je fietsgegevens bij te houden. Met deze draadloze fietscomputer van Strex kun je je prestaties gemakkelijk monitoren en je ritten registeren. Je kunt er ook mee trainen, aangezien je je prestaties kunt verbeteren door je doelen te behalen. Deze draadloze fietscomputer is een must-have voor echte fietsfanaat.

De 5 beste fietscomputer draadloos

Welke van deze 5 fietscomputer draadloos spreekt jou het meeste aan? Deze 5 scoren in ieder geval niet voor niets de hoogste score bij ons onderzoek. Deze 5 fietscomputer draadloos voldoen aan de verwachtingen, zijn van de gewenste kwaliteit en gaan hierdoor geruime tijd mee. Heb je nog niet de perfecte fietscomputer draadloos gevonden? Neem dan ook onderstaande 5 reviews nog even op je gemakje door.

6. Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter

5/5

De totale afgelegde afstand . De actuele snelheid . De gemiddelde snelheid . De verbrande calorieën . De actuele tijd . De maximale snelheid De Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn fietservaringen wil meten en bijhouden. Het is gemakkelijk te installeren en het scherm is eenvoudig af te lezen met zijn grote heldere LCD-display. Met deze snelheidsmeter kun je ook je ritverhalen delen met je vrienden via de mobiele app. De Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter is een perfecte metgezel voor iedereen die graag hun fietservaringen wil bijhouden en delen. Met deze draadloze computer kun je iedere fietsrit real-time in kaart brengen. Je kunt meten wat de totale afgelegde afstand, actuele snelheid, gemiddelde snelheid, verbrande calorieën, actuele tijd en maximale snelheid is. Het is gemakkelijk te installeren, het scherm is eenvoudig af te lezen dankzij het grote heldere LCD-display en je kunt je verhalen delen met je vrienden dankzij de mobiele app. Dus waar wacht je nog op? Koop nu de Kilometerteller Fiets Fietscomputer Draadloos KM Teller Fiets waterdicht met 17 functies snelheidsmeter en maak kennis met de ultieme fietservaring!

7. Draadloze Verlichte Fietscomputer USB Oplaadbaar Kilometerteller Klok Calorie Teller Snelheidsmeter Auto Wake IPX7

5/5

Deze draadloze verlichte fietscomputer is ideaal voor gebruik met fietsen. Het is voorzien van een USB-oplaadbare batterij die een lange levensduur heeft, waardoor uw rit altijd veilig en voorbereid is. Het is voorzien van een kilometerteller, klok, calorieënteller, snelheidsmeter en auto-wake IPX7. De kilometerteller geeft uw totale afgelegde afstand weer op een duidelijk LCD-scherm. Het is ook voorzien van een klok die uw ritduur bijhoudt. Met de calorieënteller kunt u uw calorieën bijhouden die u tijdens het fietsen verbrandt. Dankzij de snelheidsmeter kunt u de gemiddelde snelheid van uw rit bijhouden. Bovendien is deze computer voorzien van een auto-wake IPX7, waardoor het scherm automatisch aan- en uitgaat. Deze draadloze verlichte fietscomputer is eenvoudig te installeren met behulp van een universele bevestigingssteun. De sensor en de magneten zijn ook eenvoudig te installeren. Bovendien is deze computer waterdicht en kan hij tegen regen en andere weersomstandigheden. Met deze draadloze verlichte fietscomputer kunt u uw ritten gemakkelijk bijhouden, zodat u uw prestaties kunt verbeteren en uw doelen kunt bereiken.

8. Sigma Fietscomputer BC 7.16 ATS Draadloos

5/5

De Sigma Fietscomputer BC 7.16 ATS Draadloos is de ideale oplossing voor iedereen die graag langere ritten maakt. Het apparaat is uitgerust met een groot display, een sportief design en het is draadloos, waardoor het eenvoudig te bevestigen is. De computer meet niet alleen je actuele snelheid, maar ook je gemiddelde snelheid en gaat tot 100 uur mee. Daarnaast worden waarden als rittijd, gemiddelde snelheid en afstand altijd precies bijgehouden dankzij de automatische start- en stopfunctie. De Sigma BC 7.16 ATS is een echte aanrader voor beginnende fietsers, maar ook voor meer ervaren fietsers die graag lange ritten maken.

9. Cateye Velo VT230W Fietscomputer Draadloos

5/5

De Cateye Velo VT230W is een draadloze fietscomputer die alle informatie bijhoudt die je nodig hebt tijdens het fietsen. Het heldere display geeft je alle informatie die je nodig hebt meteen duidelijk weer. Met de twee knoppen is de fietscomputer gemakkelijk te bedienen. Je kunt zelf kiezen welke informatie je op het scherm weergegeven wilt hebben. Daarnaast heeft de fietscomputer een gemakkelijke bevestiging zonder gereedschap. Bovendien worden er twee batterijen meegeleverd, zodat je meteen van start kunt. De Cateye Velo VT230W is een draadloze fietscomputer die alle informatie die je nodig hebt bijhoudt, waardoor je precies de informatie krijgt die voor jou belangrijk is. Het heldere display geeft je een overzichtelijke weergave van je prestaties, waardoor je gemakkelijk je verbeteringen kunt analyseren. Verder is de Velo voorzien van een duurzame behuizing en is de fietscomputer waterbestendig. Bovendien heeft hij een lange levensduur, waardoor je lange tijd plezier kunt hebben van je fietscomputer. Met deze fietscomputer krijg je dus alle informatie die je nodig hebt voor een optimaal fietsplezier en daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om je prestaties te verbeteren.

10. Garmin Edge 530 Fietscomputer

5/5

De Garmin Edge 530 is een krachtige fietscomputer met veel mogelijkheden. Met deze fietscomputer kun je je ritgegevens bijhouden en analyseren om je prestaties te verbeteren. De Edge 530 heeft een kleurenscherm waarmee u uw ritten kunt volgen en de weergegeven kaarten bieden een gedetailleerd overzicht. Je kunt je route instellen en de Edge 530 geeft je tijdens je rit waarschuwingen als je te ver van je route afwijkt. De Edge 530 heeft meerdere handige functies die je ritten nog leuker maken. Zo kun je met de ClimbPro functie het stijgingspercentage zien tijdens je rit en word je gewaarschuwd als je te ver van je route afwijkt. De fietscomputer heeft ook een Bike Alarm functie die je waarschuwt als je Edge wordt bewogen als je bijvoorbeeld op een terras zit. Verder heeft de Edge 530 een Find My Edge functie waarmee je traceerbaar bent bij een crash en heeft het een MTB Dynamics functie met uitgebreide MTB-statistieken voor fanatieke mountainbikers. Met de Edge 530 kun je je ritgegevens ook eenvoudig uitlezen naar Strava en zelfs via Wi-Fi. De fietscomputer is eenvoudig te bedienen met de knoppen en met de gratis Garmin Connect mobiele app kun je al je ritten gemakkelijk bekijken en analyseren. De Edge 530 is het ideale hulpmiddel om je prestaties te verbeteren!

Vragen over d fietscomputer draadloos

Bij onze test hebben wij op tal van criteria gelet. We hebben gekeken naar de belangrijkste eigenschappen, de kwaliteit en het prijskaartje. Aan de hand daarvan hebben wij deze top 10 samen kunnen stellen. Uiteraard hebben we hiervoor ook gekeken naar de belangrijkste plus- en minpunten van deze top 10 producten.

Ja, deze fietscomputer draadloos review is 100% betrouwbaar. Dit heeft puur te maken met het feit dat wij onafhankelijk zijn. Wij werken niet met fabrikanten of merken samen. De 10 beste fietscomputer draadloos die we in bovenstaande lijst opgenomen hebben, zijn hierdoor echt de 10 beste fietscomputer draadloos.

Onze laatste woord over fietscomputer draadloos

Het is fijn dat je hebt gelezen over de top 10 producten die wij hebben geselecteerd. Na het lezen kun je kiezen welk product jij verkiest. En als je er niet helemaal uit komt, weet je dat je op ons kunt rekenen. Wij hebben veel kennis en ervaring waar je gebruik van kunt maken. Misschien ben je het meest geïnspireerd door de draadloze fietscomputer. Maar het is goed om te weten dat er ook andere opties zijn. De luchtfilters zijn bijvoorbeeld stil en energiezuinig, terwijl de opvouwbare step een manier biedt om ontspannen te recreaten. Laat je nooit verleiden door alleen een product te kopen op basis van zijn voordelen, maar kijk ook naar de nadelen. Zo kom je erachter of het product bij je past. Als je dit in je achterhoofd houdt als je een keuze maakt, ben je verzekerd van een product waar je blij mee bent.

Bas

Sporten is de grootste hobby in mijn leven. Het maakt mijn koppie leeg, het geeft mij een voldaan gevoel en het levert mij veel plezier op. Mede daardoor heb ik in de afgelopen jaren veel soorten sporten uitgeprobeerd. Mede hierdoor kan ik je over tal van uiteenlopende producten van het beste advies voorzien. Dit geldt niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de andere teamleden van Sportenreviews.nl.

12 dec. 2022

Hoe vind je de beste fietscomputer draadloos?

Als je een nieuw fietscomputer draadloos wilt kopen, sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod van fietscomputer draadloos is namelijk erg divers. Bovendien is dit geen aankoop die je elke dag doet. Als je voor één van de beste fietscomputer draadloos kiest, kun je hier immers jarenlang van genieten. Zover is het echter nog niet.

Het is eerst zaak om de beste fietscomputer draadloos uit te kiezen. Hier helpen wij je graag een extra handje bij. Wij hebben namelijk niet alleen een top 10 verzameld, maar wij hebben ook de drie beste tips voor je verzameld. Volg onderstaande tips op en vind daarmee snel de beste fietscomputer draadloos.

3 tips voor het kopen van een fietscomputer draadloos

Tip 1: denk na over je persoonlijke voorkeuren

Dat we hierboven voor 10 verschillende producten zijn gegaan, is niet zonder reden. De belangrijkste reden hiervoor is dat er talloze soorten fietscomputer draadloos aangeboden worden. Mede daarom is het des te belangrijker dat je goed over je persoonlijke voorkeuren nadenkt.

Probeer dus voor jezelf te bepalen waar je de beste fietscomputer draadloos voor wilt gebruiken. Probeer ook te bepalen hoe je een dergelijk product wilt gebruiken. Aan de hand van je wensen vind je makkelijker de beste fietscomputer draadloos.

Tip 2: bepaal waar je waarde aan hecht

Het advies is om goed na te denken over je persoonlijke voorkeuren. Het is echter ook aan te raden om te bepalen waar jezelf waarde aan hecht. Vind je bijvoorbeeld eigenschap X erg belangrijk? Of vind je toch eigenschap Y van fietscomputer draadloos belangijker? Het is aan jou om op voorhand goed over je wensen en eisen na te denken.

Hierbij is de prijs natuurlijk één van de meest belangrijke factoren. Toch is het soms beter om te kiezen voor een duurdere product, zodat je hier langer mee kunt doen.

Tip 3: durf te investeren

Wil je de beste fietscomputer draadloos aanschaffen? Dan is ons advies om hiervoor te investeren. Door net iets meer geld uit te geven, koop je de allerbeste fietscomputer draadloos. Daarmee geniet je geruime tijd van veel gemak, ook omdat dit product volledig op je wensen aansluit.

Verlies overigens nooit de kwaliteit uit het oog. Indien je bereid bent om te investeren, kom je al snel uit bij een product van één van de betere merken. Dit is een garantie op een lange(re) levensduur.